Vordering uit handen geven

Een klant die uw facturen niet betaalt kan u een flinke dosis stress opleveren. In deze situatie kan het zinvol zijn de vordering uit handen te geven.

 

Als ondernemer is het natuurlijk ook van belang dat u goede zakenrelaties behoudt. VICI Advocaten kan de vordering daarom van u overnemen, waarbij correctheid jegens uw klant centraal staat. VICI Advocaten zal uw vordering tactvol en effectief weten te innen.

Het uit handen geven van een vordering biedt u meerdere voordelen. Voordat u de vordering uit handen heeft gegeven, heeft u hier al veel tijd aan gespendeerd zonder resultaat. Door de vordering uit handen te geven hoeft u hier zelf geen tijd meer in te steken. Bovendien is een schuldenaar eerder geneigd te betalen wanneer de vordering uit handen is gegeven. Eveneens geeft u hiermee het signaal naar de schuldenaar dat u het er niet zomaar bij laat zitten en zal hij wellicht in de toekomst uw facturen bijtijds betalen. Wilt u meer informatie over een vordering uit handen geven? VICI Advocaten staat u graag bij omtrent alle vragen over incasso. 

Meer weten over vordering uit handen geven?

Neem dan contact met ons op!
Vragenformulier
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.