Vordering uit handen geven

Een klant die uw facturen niet betaalt kan u een flinke dosis stress opleveren. In deze situatie kan het zinvol zijn de vordering uit handen te geven.

 

Als ondernemer is het natuurlijk ook van belang dat u goede zakenrelaties behoudt. VICI Advocaten kan de vordering daarom van u overnemen, waarbij correctheid jegens uw klant centraal staat. VICI Advocaten zal uw vordering tactvol en effectief weten te innen.

Het uit handen geven van een vordering biedt u meerdere voordelen. Voordat u de vordering uit handen heeft gegeven, heeft u hier al veel tijd aan gespendeerd zonder resultaat. Door de vordering uit handen te geven hoeft u hier zelf geen tijd meer in te steken. Bovendien is een schuldenaar eerder geneigd te betalen wanneer de vordering uit handen is gegeven. Eveneens geeft u hiermee het signaal naar de schuldenaar dat u het er niet zomaar bij laat zitten en zal hij wellicht in de toekomst uw facturen bijtijds betalen. Wilt u meer informatie over een vordering uit handen geven? VICI Advocaten staat u graag bij omtrent alle vragen over incasso. 

Meer weten over vordering uit handen geven?

Neem dan contact met ons op!
Vragenformulier