VICI Advocaten logo

mr. M. (Michiel) Krijger

In 2004 rondde Michiel Krijger zijn rechtenstudie Nederlands Privaatrecht af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In hetzelfde jaar is hij beëdigd en begon hij aan de beroepsopleiding advocatuur. Bij een middelgroot advocatenkantoor in Middelburg ontwikkelde hij zich aanvankelijk op het gebied van het personen- en familierecht, het bestuursrecht en het strafrecht. Vanaf 2009 legt Michiel zich volledig toe op het personen-, familie- en erfrecht. Michiel verleent rechtsbijstand in procedures, adviseert cliënten en treedt op als (scheidings)bemiddelaar. Michiel is ook het eerste aanspreekpunt voor cliënten met familierechtelijke vragen die aankloppen bij Het Zeeuwse Scheidingshuis, de Landelijke Alimentatiedesk en de Nationale Adviesbalie, waar ons kantoor bij is aangesloten.

FotoMichiel

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Michiel de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht Michiel elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.