Het incasseren van uw vordering is onze specialiteit. De advocaten van VICI stellen alles in werking om ervoor te zorgen dat u uw geld krijgt. Hierbij verzorgen we het gehele traject.

Het incasseren van uw vordering is onze specialiteit. De advocaten van VICI stellen alles in werking om ervoor te zorgen dat u uw geld krijgt. Hierbij verzorgen we het gehele traject. Uiteraard belasten wij de kosten hiervan zoveel mogelijk aan de schuldenaar door. VICI Advocaten ondersteunt u graag in alle vragen omtrent incasso.
 

Beslag

Indien een schuldenaar uw facturen niet betaald, heeft dit vaak vervelende gevolgen voor de liquiditeit van uw eigen onderneming. Als schuldeiser kunt u in zo’n geval beslag laten leggen op goederen van de schuldenaar. 

Lees verder >>

 

Faillissement

Een faillissementsaanvraag (ook wel faillissementsrekest genoemd) kan een middel zijn om verhaal van een vordering te halen. Een schuldenaar zal normaal gesproken een faillissement willen voorkomen, waardoor hij veelal tot betaling van de facturen zal worden bewogen.

Lees verder >>

 

Vordering uit handen geven

Een klant die uw facturen niet betaalt kan u een flinke dosis stress opleveren. In deze situatie kan het zinvol zijn de vordering uit handen te geven.

Lees verder >>