VICI Advocaten logo

Heeft u schade of letsel opgelopen waarvoor een ander aansprakelijk is?

De advocaten van VICI hebben een jarenlange ervaring in het behandelen van letselschadezaken en staan u graag bij in het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Op dat gebied kan VICI advocaten ook steunen op de kennis en kunde van letselschade expert Stipt letselschade met vestigingen in Goes en Rotterdam.

Als partijen in een letselschadezaak niet in goed overleg tot een oplossing komen voert VICI advocaten de noodzakelijke (deelgeschil) procedures tegen de aansprakelijke partij. Ook voor de klanten van letselschadezaken die worden behandeld door Stipt letselschade.

Deelgeschillen kunnen bijvoorbeeld gaan over erkenning van aansprakelijkheid, soorten schade, causaliteit, het inschakelen van een deskundige, etc.

Als u door toedoen van een ander schade of letsel oploopt, heeft u namelijk bijna altijd recht op een schadevergoeding. Deze schade kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Voor verdere informatie hierover wordt verwezen naar www.stiptletselschade.nl

Schade kan bestaan uit materiële schade (zoals schade aan uw auto of kleding, verlies aan inkomsten, aanpassingen aan uw woning of kosten voor een hulp in het huishouden) en immateriële schade (smartengeld).

VICI advocaten zorgt dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. 

Heeft u een juridisch geschil? Bent u betrokken bij een rechtszaak of wilt u zelf een procedure starten? VICI advocaten staat u graag met raad en daad terzijde.

Wij helpen u graag verder met uw vragen. Bel naar telefoonnummer 0113 - 40 50 90 of stel direct uw vraag.

Stel direct uw vraag