VICI Advocaten logo

Bouwrecht is het geheel van rechtsregels om de bouwprocessen te regelen en te waarborgen.

De advocaten van VICI hebben ruime ervaring en expertise met betrekking tot het privaatrechtelijke aspect van het bouwproces.

Onze advocaten staan op dit gebied opdrachtgevers, (onder) aannemers, architecten, directies en ontwikkelaars bij. Het zij met advies, het zij met het voeren van een procedure (voor de civiele rechter, de Raad van Arbitrage voor de Bouw, het NAI, de Commissie van Geschillen KIVI NIRIA, de Raad van Arbitrage voor de Metaalnijverheid en -handel). De bouwrecht advocaten van VICI zijn volledig op de hoogte van de in de bouw gehanteerde voorwaarden en regelingen (zoals UAV 1989, AVA 1992, DNR, STABU en RAW).

De advocaten van VICI zijn ervaren binnen het bouwrecht en kunnen u gedurende het gehele traject adviseren. VICI Advocaten staat opdrachtgevers bij, maar ook (onder)aannemers, projectontwikkelaars en architecten.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij u verzekeren van heldere adviezen en duidelijke procedures.

Enkele onderwerpen die bij bouwrecht naar voren komen zijn: oplevering, bouwfouten, aansprakelijkheid, contractbreuk, bouwtijdoverschrijding, schade door bouwen, aanbestedingen, bouwgarantie en de algemene voorwaarden. Het inwinnen van advies en informatie voor en tijdens het bouwproces is vaak cruciaal voor een goede afloop. VICI Advocaten staat klaar om u een gedegen advies te geven over bouwrecht.

Heeft u een juridisch geschil? Bent u betrokken bij een rechtszaak of wilt u zelf een procedure starten? VICI advocaten staat u graag met raad en daad terzijde.

Wij helpen u graag verder met uw vragen. Bel naar telefoonnummer 0113 - 40 50 90 of stel direct uw vraag.

Stel direct uw vraag